Jeg har arbejdet som privatpasser siden 2015. Jeg elsker mit arbejde og nyder hver en dag med børnene.

Her er nogle anbefallning fra mine seneste forældre:

#1 Vi har haft vores datter Dunia passet hos Alexsandra i over et år – fra hun var 1 år gammel, og det har været en udelukkende positiv og tryg oplevelse for os alle sammen. Alexsandra er meget oprigtig i sin omgang med børnene – kærlig, nærværende og sjov, og det var en gave hver dag at kunne aflevere et barn i hendes hyggelige hjem. Jeg har endnu ikke oplevet at gå derfra med den knude i maven, som man kan føle i sådanne sammenhænge, for jeg var aldrig nogensinde i tvivl om, at Dunia ville få en dejlig dag sammen med Alexsandra og de andre børn. Hverdagen hos Alexsandra er tryg, rolig og forudsigelig, hun tager børnenes søvn og mad alvorligt – og så er hun rigtig god til at fejre fødselsdage og højtider med alt, hvad dertil hører. Da vi gik igennem en skilsmisse, var Alexsandra ekstra opmærksom på vores datters behov og eventuelle reaktioner, og det gjorde en svær tid meget nemmere. En stor, dybtfølt og varm anbefaling herfra.

#2 Karen har gået i dagpleje hos Alexsandra i seks måneder, og det har på alle måder været en positiv oplevelse. Det var lidt svært for Karen i starten, da hun aldrig havde prøvet at blive passet af andre end mor og far, men Alexsandra formåede at skabe ro og tryghed og var meget tålmodig og kærlig. Hvis barnet var ked af det, når man gik, fik man en sms med et billede, som viste, at nu var det OK igen. Alexsandra er desuden rigtig god til at fortælle om, hvordan dagen er gået og hvad man skal holde øje med. Karen blev hurtigt glad for hende og de andre børn, og da hun først havde vænnet sig til at være hjemmefra, blev det det lidt af en udfordring til at få hende med hjem igen.

Desværre blev vores forløb midlertidig afbrudt af corona, men det er blevet håndteret fantastisk. Børnene har haft mulighed for at lege udenfor på ejendommens fine legeplads, så de har ikke mærket til nogen ændringer. Da vi fik tilbudt en institutionsplads med meget kort varsel, var vi nødt til at sige farvel hurtigere end vi havde ønsket, men vi har været utrolig glade for at have vores barn hos Alexsandra, og vi sender vores varmeste anbefalinger.

Venlige hilsner

Karen’s Mor og Far

#3 Vi havde vores søn, Anton, passet hos Alexsandra fra han var 1 år til vi fik en plads i vuggestue til ham fire måneder senere. Han var utroligt glad, og følte sig meget tryg hos hende og det var en fornøjelse at aflevere og hente en glad dreng hver dag.

Som forældre oplevede vi Alexsandra som en sød, kærlig, omsorgsfuld og meget energisk dagplejemor og vi havde et rigtigt godt forhold til hende. Det er tydeligt at mærke at hun er meget erfaren, både fra vuggestuer i Danmark og Brasilien, og man kan også mærke hun virkeligt elsker at være privat passer. Hun er dygtig til at aktivere børnene og stimulere deres indlæring – f.eks. lærte Anton at spise med ske meget hurtigt efter han var startet hos hende.

Alexsandra laver lækker, økologisk mad til børnene, og både hende og hendes mand er søde åbne mennesker som vi havde et rigtigt godt forhold til. De har en sød lille pige, som nogen gange fik lov til at være lidt hjemme, og lege med børnene, og det var bestemt også et plus 🙂

Vi kan varmt anbefale hende!

Antons mor & far

#4 Alexsandra er et usædvanlig kærligt og varmt menneske, og hun var med til at give vores søn en god start på livet. Det var meget trygt at aflevere vores søn hos hende og efter en hurtig og nem indkøring fald vores søn straks til, og han var altid glad for at skulle passes af Alexsandra. Alexsandra er hjertelig, et boblende og glad menneske, og vi følte at vi afleverede vores søn hos en, der oprigtigt holdt af ham, og så ham som den han var. Det er vi meget taknemmelige for at vores søn har oplevet, og vi mærkede at han havde en grundlæggende tryghed med fra Alexsandra, da han han startede vuggestue. Alt det praktiske fungerede fuldstændig optimalt hos Alexsandra, og hun har et meget rent og pænt hjem og den sødeste lille familie, som vores søn også kom til at holde meget af.

Alexsandra formåede også at skabe gode relationer mellem børnene og lave hyggelige ting sammen med dem; bagte kager til jul, holdt sjov fastelavnsfest og fejrede børnenes fødselsdage osv.. De børn, der bliver passet af Alexsandra, er meget heldige og får den bedste start på livet, og vi giver hermed vores varmeste anbefalinger til Alexsandra.

Karen og Klaus